De Paralympische Spelen waren een absoluut succes voor Team Belgium en in het bijzonder voor Michèle George. Dat ze een gouden medaille zou behalen was een bijna zekerheid, maar met twee gouden medailles deed ze veel beter.
Voor velen is het een verrassing om te horen dat Michèle sinds kort in Waregem woont en dat het Sport Vlaanderen Centrum in Waregem haar bakermat was ter voorbereiding op de Spelen in Tokio. Zij is aangesloten bij Quadrille, de club waar Lucien De Bels als secretaris meewerkte aan de jaarlijkse internationale wedstrijden, samen met Anne d'Ieteren, stichter en algemene secretaris. Het hoogtepunt was de organisatie van het WK In Moorsele.
Er is een goede samenwerking met onze club SOMIVAL, dat meewerkt aan de internationale wedstrijden, georganiseerd door Quadrille en in het bijzonder de wereldkampioenschappen die officieel werden geopend op de hippodroom ter gelegenheid van Waregem Koerse.
Voor SOMIVAL was de aanwezigheid van Michèle George op de eindejaarsbijeenkomst van SOMIVAL na de Paralympics van Londen 2012 een erg mooie herinnering. Samen met topatlete Marieke Vervoort poseerde ze dan ook erg graag samen met de drie SOMIVAL-atleten die een medaille haalden op die Spelen: Frederic Van Den Heede (brons op de marathon) en Kirsten De Laender en Pieter Verlinden (brons Boccia pair).
Voor de stad Waregem is het een eer om zo'n topatlete als Michèle als inwoonster te hebben en de stad en SOMIVAL willen haar dan ook van ganser harte feliciteren met haar prestaties. Zij is een ereburger waar we fier op zijn die zeker zal bijdragen tot een ruimere uitstraling van de sport voor mensen met een beperking in onze regio.
Wij hopen Michèle bij een volgende activiteit van SOMIVAL terug als eregaste en als ereburger van Waregem te mogen begroeten.